Ennennäkemätön konsertti Honkolassa lauantaina 2.11.2019 klo 19

Dave Lindholm

Yli 40 vuotta suomalaisen rockmusiikin ytimessä vaikuttanut Dave Lindholm konsertoi meidän salissamme Honkolan vanhalla koululla, Honkolantie 23, Sastamala.

Erikoisvieraana: Joe Vestich (USA)

Joe Vestich

Väliajalla esiintyy talon emäntä Kyllikki Salo

Liput 23 euroa

Iloinen Marraskuu - Dave Lindholm & Joe Vestich

Dave "Isokynä" Lindholm on suomalainen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä, joka on pitkän uransa aikana jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkiin. Lindholm on levyttänyt suuren määrän sekä suomeksi että englanniksi. Esiintymislavoilla Davea on nähty ja kuultu jo lähes viiden vuosikymmenen ajan. Kiertue kantaa nimeä "Iloinen Marraskuu" ja ilta tarjoaa monipuolisen kattauksen Lindholmin musiikkiin ja samalla iloa ja valoa pimeään marraskuuhun.  Daven sanoin: "Marraskuussa ei synkistellä, vaan pidetään hauskaa ja iloitaan musiikista!"

 

Daven lisäksi Iloinen Marraskuu -tapahtumassa esiintyy Yhdysvalloista kotoisin oleva Daven hyvä ystävä ja pitkän linjan muusikko Joe Vestich, joka esittää omaa uutta musiikkiaan tulevalta levyltään. Kaksikko on esiintynyt lukemattomia kertoja yhdessä ja nytkin ilta huipentuu kaksikon yhteissoittoon.

Luvassa siis huikea musiikki-ilta!